Linnea Henriksson konsert i Västervik 12 maj

Linnea Henriksson 12 maj

Fantastiska linnea henriksson kommer till Västervik med sitt band! 

När: 12 maj
Vilken tid: Insläpp/förmingel fr 18.30.
Konsertstart 21.00

Var: arenan västervik resort
ENTRE: fr 420kr ink serviceavg.

 

Om konserten – Linnea Henriksson

Vi är så glada att kunna meddela att Linnea Henriksson kommer till Västervik med sitt band och fullskalig konsert.

Så länge det finns plats går det bra att köpa biljett i entrén eller här online.
OBS – vi tar endast emot Swishbetalning i entrén.
Om det blir fullt meddelar vi det på biljettsajten och Facebook. 

Den lilla tunrnén började med en idé från Linnea själv där hon ville skapa fler stopp på den svenska turnékartan genom att bokstavligen välja nya vägar och locka nya människor, arrangörer som publik, till scenen. En turné som vågade tänka utanför boxen och utmana idén om en modern Sverigeturné. Under de senaste fem veckorna har vem som helst kunnat gå in och skicka en förfrågan om att boka Linnea till sin stad via kampanjsidan linneahenriksson.se. Resultatet är den lilla turnén.

Totalt har 115 förfrågningar kommit in, spritt över hela landet. Bokningsförfrågningar har gjorts ifrån alla, såväl arrangörer med lång och gedigen erfarenhet, till dem som ”bara” stått i publiken och vill anordna en konsert för första gången. Det har inneburit en enastående chans att få gästas av en så folklig artist som Linnea Henriksson.

Vi skickade en förfrågan till Linnea några veckor innan nyheten om att den Lilla Turnén skulle göras – då vi liksom Linné kände att det är viktigt att också vi i den lilla staden kan få fullskaliga konserter (för vår del även utanför sommaren). Därför råkade vi få bli en del av den här turnén och det är vi väldigt glada för.

20 spelplatser valdes ut och Västervik är alltså en av dem.

*Vi erbjuder konsertbiljett för biosittning och begränsat antal premiumbiljetter med mat, närmast scenen.

*Möjlighet att boka samkörd transport direkt vid biljettköpet.

Det blir en intim konsert med max ca 400 personer i publiken.

Evenemanget arrangeras av Eventolot AB

Tillgänglighet:
*Köp biljett som vanligt och hör av dig om plats för rullstol med sällskap på info@eventolot.com. RWC finns.
*Kraftiga ljud och ljusskiftningar kan förekomma under konserten.
*Öronproppar finns till försäljning på plats.
*Assistent eller ledsagare går in gratis i kategorin konsertbiljett, när brukaren köpt biljett skickar ni oss ett mail med era uppgifter och vem ni ledsagar. Intyg ska kunna visas i entrén. För kategori Premiumbiljett krävs egen betald biljett även för ledsagare.
*Eventuell specialkost meddelas när du köper biljett med mat, du får en fråga efter köpet.
Vi tar hänsyn till specialkost av allergiskäl/religiösa skäl samt veg/vegan. Vi kan tyvärr inte ta hänsyn till egenvalda dieter av olika slag.

*BARN
Barn är välkomna i vuxen målsmans sällskap, alla ska ha egen biljett.
Vuxen ansvarar för barnet i lokalen.

TRANSPORT
*Cyka/gå
*Samkörd transport från 7 platser i Västervik. En tur från norra delarna och en från östra. Detta kan bara bokas vid biljettköpet.
Se info längst ner på denna sida och på biljettsajten. och på biljettsajten.
*Fri parkering finns i anslutning till Arenan för evenemangets gäster, samåk gärna.

Om popsångerskan Linnea Henriksson

Linnea Henriksson har sen sin entré i Idol 2010 blivit en älskad och folkkär artist genom sina tre fullängdsalbum, en jul-EP och sin uppskattade medverkan i Så mycket bättre 2018. Hennes musik har spelats över 200 miljoner gånger och hon har tagit emot prestigefyllda priser som P3 Guld (Årets artist 2012, Årets pop 2019), Alice Babs Jazzstipendium 2015 och hon utsågs till Folkets hus och parkers ”Ulla Billquist stipendiat” 2016.

Som liveartist är hon en av de mest hyllade för sin unika scennärvaro och kan göra vilken scen som helst till sin egen. Linnea låter sin publik komma riktigt nära, både genom sina starka och igenkännande låttexter och genom sitt personliga mellansnack. Det blir “på riktigt”, som hon själv skulle beskrivit det.

Utanför musiken

Utanför musiken har Linnea gjort uppmärksammade satsningar för jämställdhet och ledde bland annat Spotify Sveriges första egenproducerade podcast ”Equalizer” under tre säsonger där hon intervjuade kvinnliga musikskapare. Hon är också ambassadör för det internationella projektet ”Key Change”, ett nätverk och rörelse som jobbar för en mer jämställd musikindustri. Hon har också en egen bakgrund som konsertarrangör och drev under flera år den populära och banbrytande jamsession-klubben ”På Jam” i Malmö och hon var chefskoordinator för Sthlm Jazz Fest 2010, det år festivalen fick sin nuvarande form som en inomhusfestival under hösten.

Vid sidan av sin artistkarriär har Linnea blivit ett uppskattat sällskap hemma hos svenska folket genom prestigeuppdrag som programledare för Melodifestivalen 2020, återkommande programledare/reporter för Musikhjälpen och i somras kunde vi höra henne avsluta årets ”Sommar i P1”.

Linnea är förutom vårturnén också aktuell som programledare i SVTs “Den Blomstertid” där Tusse Chiza och Linnea Henriksson återvänder till högstadiet. Under en termin genomför de ett musikprojekt tillsammans med några av eleverna på skolan för att se om musik kan göra den ofta tuffa högstadietiden lite enklare. Den blomstertid är berättelse om ungdomars mående och musikens kraft att förändra. Vi på Eventolot tycker såklart att det är en fantastisk satsning och är mycket glada att vi kan ta Linnea till Västervik!

Samkörd förbokad Transport med Västerviks Taxi

Boka transport på Norra turen eller Östra turen vid din valda starttid. Du ansvarar för att vara på plats i tid och att boka rätt tur och tid.

Upphämtning Norra turen

Första turen startar vid anstalten 18.30
Andra turen startar vid anstalten 19.45
OBS Inga exakta tider ges vid varje position, endast starttid. Du ansvarar själv för att vara på plats i tid.

Start Busshållplats Anstalten
Stopp 1 Busshållplats Forellvägen
Stopp 2 Coop Extra Parkeringen
Stopp 3 Rådhustorget

Slutstation Arenan

Upphämtning Östra Turen

Första turen startar vid Gränsö Slott 18.30
Andra turen startar vid Gränsö Slott 19.45
OBS Inga exakta tider ges vid varje position, endast starttid. Du ansvarar själv för att vara på plats i tid.

Start Gränsö Slott
Stopp 1 Busshållsplats Grantorpsvägen/Gränsövägen
Stopp 2 Västerviks Resecentrum
Slutstation Arenan

Alla återturer startar vid Arenan efter konsert 22.40, viss väntetid kan uppstå om det är väldigt många som ska åka, men vi håller givetvis öppet i Arenan.