Policy

Integritet

GDPR

Integritetspolicy

Vilka uppgifter hanterar vi?

Hos Eventolot AB, 559373-6225 registreras dina personuppgifter när du kontaktar oss via kontaktformuläret eller e-post. Vi behandlar även dina personuppgifter i syfte att leverera tjänster, skicka fakturor och information samt i övrigt kunna fullfölja vårt ansvar som avtalspart.

Personuppgifter bevaras av bolaget i enlighet med gällande lagstiftning så länge det är nödvändigt för att kunna leverera tjänster eller uppfylla lagkrav.

Allmänt

Genom att ni besöker vår hemsida med tillhörande undersidor medger ni som besökare att vi insamlar data via Meta och Google Analytics. Google är personuppgiftsansvarig i Goolge Analytics och Facebook är ansvarig i Meta.

Vi lagrar ej några personuppgifter på vår webbplats som personnummer eller annan känslig information. Insamlingen ovan sker i enlighet med Dataskyddsförordningen. Dataskyddsförordningen ska skydda dig så att din personliga integritet inte kränks genom att dina personuppgifter används på fel sätt. Dina personuppgifter får bara behandlas om du har godkänt det, vi har ett avtal eller om det finns stöd i annan lag (eller GDPR).

Fotografering på publika arrangemang.

Vid publika arrangemang kan det förekomma fotografering och videoupptagning. Vi använder bilderna/videos för att informera om vår verksamhet i olika kanaler. Om du inte vill vara med på våra bilder/videos går det bra ta kontakt med oss innan arrangemang och vår personal på plats och meddela detta. Om du i efterhand skulle identifiera dig själv på någon bild i våra digitala kanaler och vill få den borttagen har du rätt till det, kontakta oss då på info@eventolot.com
*Vi ansvarar endast för vår egen fotografering.

Ta bort dina personuppgifter hos oss

Du kan när som helst be att få veta vilka personuppgifter vi har om dig och att få dem borttagna, det gäller även bilder som förekommer på vår hemsida eller sociala medier.
Det gör du genom att skicka en begäran till oss. Den ska vara skriftlig, signerad av dig och innehållan namn och personnummer. Du skickar den i ett mail till oss på info@eventolot.com

Biljettköp

När du köper biljett hos vår biljettpartner, förekommer egen integritetspolicy hos biljettbolaget. Den läses separat och godkännes direkt på deras sajt, vid varje biljettköp.

Vad är personuppgifter?

Personuppgifter är uppgifter som på ett eller annat sätt kan kopplas till din person. Det kan vara direkta uppgifter som namn, adress, e-postadress, personnummer eller telefonnummer.