Behöver du hjälp med
ditt arrangemang
stort som litet?

Konsult

Vi erbjuder konsulttjänster inom evenemang.
Hör av dig och berätta om dina behov eller
idéer så tittar vi på det!

Tidigare erfarenheter

Västerviks Teater & KOnferens

Föreståndare & Säljare på Västerviks Stadsteater i 8 år. Mycket bred tjänst som inkluderade allt från planering, schemaläggning, kundhantering, sälj till garderobsarbete och visst städ.

Müsli

Eget bolag med eventproduktion och koordinering, redovisning och tårtbakning. Konsultuppdrag tex för Svenska Slottsmässor, Skånedagarna på Bosjökloster.

Västervik Karenvalen Ek. För

Projektledare, delägare, redovisning för Västerviks Karnevalen 2013 (ideellt arbete). Gratisfestival med heldagsprogram på 4 scener och karnevalståg med ca 250 sambamusiekr/dansare. Ca 40 000besökare.

Seaport Västervik AB

Eventkoordinator i 5 år främst för det som då var Nordens största MC event – MC Dagarna/Hojrock på Gränsö slott ink tillfällig camping för tusentals hojåkare, mässa, konserter. Mycket bred tjänst med allt från webbadmin över planering/sälj/korrekturläsning till service, mottagning, entré/kassa och städ.

Klarkullen Event AB

Eventkoordinator 3 år. Främst med julmässor, bl.a. nordens största på Huseby Bruk samt på Gränsö Slott och Wapnö Gård.
Mycket bred tjänst med allt från webbadmin över planering/sälj/korrekturläsning till service, mottagning, entré/kassa och städ.

Blandad tidigare erfarenhet

Innan utbildning inom service och ledarskap i besöksnäringen finns erfarenhet som kallskänka, frukostkock, bagare, butiksarbete, industriarbete samt drift av ideell förening inom Latinamerikansk dans/musik och sist men först mamma till fyra barn/ungdomar. 

Genomförda event sen april 2022

Augusti Fiesta

Egen produkt i samverkan med Restaurang Guldkant, Grönsakstorget Västervik. Helkvällsfest på temat från Rio till New Orleans. De bästa livebanden och dj i Sverige på temat. Produktion, projektledning, genomförande tillsammans med GK.

 

Söderåsens Matmarknad

Uppdrag från föreningen Smaker från Söderåsen: Projektledning 2022 och 2023.
Matmarknad för småskalig lokal mat på Skäralids Camping och vandrarhem. Projektledning, produktion, koordinering och genomförande på uppdrag av och i samråd med styrelsen.

MagiKomik i Västervik

Egen produkt. Helhetsarrangemang med mat och underhållning i världsklass på arenan, Västervik Resort. Produktion, projektledning och genomförande.

 

 

Adventsmys 

Uppdrag: Västervik Framåt/ Västervik City
Genomförande av fyra adventsevent på Rådhustorget Västervik. Produktion och projektledning görs av VFAB. 

 

Visfestivalsveckan

Uppdrag: Västervik Framåt.
Hantera och informera utställare i centrum samt assistera med diverse uppgifter under genomförandet av evenemanget under hela vecka 28 2023.

Båtsman Music

I samverkan med Båtsmansstugorna har vi arrangerat Båtsman Music 2023. Fyra härliga konsertkvällar under sommaren, med både etablerade och mindre kända artister. Arrangemang, projektledning, produktion, marknadsföring och genomförande. 

Konsert Linnea Henriksson

Egen produkt. Arrangerade intim Linnea Henrikssonkonsert med valbart middagspaket på Västervik Resort i maj 2023. Arrangemang, projektledning, produktion, marknadsföring och genomförande. 

Brynolf & Ljung på Stadshotellet

En kväll med två shower och möjlighet att boka till mat och boende. Arrangemang, projektledning, produktion och genomförande i tätt samarbete med Stadshotellet i Västervik i november 2023.

Bokrelease för ”Vill du hjälpa Axis våga?”

Produktion, projektledning och genomförande av releaser för vår bok i oktober 2023. Samverkan med Erik Hultgrens Bokhandel och ICA Maxi Västervik. 

Här når du oss