Genvägar till köksträdgården. Evenemanget har redan varit. Se aktuella evenemang här

Fantastiska Linda Schilén, känd som bl.a. trädgårdsexpert på TV4s Nyhetsmorgon, föreläser om de bästa genvägarna till att lyckas med köksträdgården!

När: 9 Februari (sista bokningsdag 7/2)
Vilken tid: 18:30 – 20:30

Var: Bryggaren – Magasinet – Västervik
ENTRE: Föreläsning inklusive fika 195kr

Om föreläsningen- Genvägar till köksträdgården.

Att odla sina egna grödor är knappt en hobby längre utan en självklarhet om man äger en trädgård eller balkong. Och visst är det en underbar känsla att plocka ingredienser och smaksättare till hemmets måltider. Men vägen till skörd kan vara lång! Redan i januari ska de första fröerna sås, ja i alla fall om du vill odla kronärtskockor. Efter förodling är det dags för utplantering och skötsel, ogräsrensningen, vattning och uppbindning… Att odla eget kan vara mödosamt och kräva ständig uppassning. Eller?

Lindas filosofi har alltid varit ”genvägar” eller snarare smarta tips och arbetssätt som får dig att lyckas utan att det är onödigt krångligt. Det gäller i högsta grad för hur du ska lyckas med din köksträdgård. Det behöver inte alls vara så komplicerat.

”I denna föreläsning delar jag med mig av mina bästa råd till en bördig köksträdgård från frö till skörd!” Föreläsningen är baserad på boken med samma titel.

Evenemanget pågår ca 2 timmar inklusive fikapaus och tid för frågor. Entrén öppnar ca kl 18.00. Fika ingår – kom ihåg att anmäla ev specialkost.

Evenemanget är ett samarrangemang mellan Eventolot AB och Föreningen Kultur i Fokus.
Lokalen är i markplan utan nivåskillnader och det finns RWC i foajén. Assistent eller ledsagare med intyg får följa med kostnadsfritt, men behöver egen biljett.
Hör av er till info@eventolot.com med biljettnummer/namn för brukaren. Intyg ska kunna visas i entrén. 

Om trädgårdsmästare Linda Schilén

Linda är trädgårdsmästaren som kan konsten att väcka en jord till liv och få den mest torftigaste plats att blomstra. På samma vis väcker hon också odlarlusten till liv hos publiken när hon föreläser. Det är just hennes passion för odling och kunskapen av densamma som hon på ett inspirerande vis med härlig energi delar med sig av. Hon skrev sin första trädgårdsbok för snart 7 år sedan har sedan dess varit ett återkommande inslag på TV4 Nyhetsmorgon som en av programmets trädgårdsexperter. Förutom att föreläsa, odla och skriva böcker är Linda också en uppskattad konstnär som haft flera utställningar på både gallerier, slott och trädgårdsmässor. När Linda är ledig hittas hon förmodligen påtandes i sin egen trädgård på Åsby Gård i Sörmland eller i stallet bland alla hennes islandshästar.