Barnen på Båtsman en familjedag 18 juni på Båtsmansgränd

Barnen på Båtsman 18 Juni

Barnen på Båtsman – Äntligen Sommarlov.

När: 18 juni
Vilken tid: 11:00-16:30

Var: Båtsmansstugorna, Västervik
ENTRE: 75 kr

Barnen på Båtsman 18 juni

Musik, dans, cirkuskonst, skattjakt, fika, skapande.

Den 18 juni firar vi in sommarlovet med en familjedag på mysiga Båtsmansstugorna. Flera akter på scenen och mycket att göra tillsammans på området.

  • Gycklargruppen TRiX  välkomnar er till en gycklig föreställning med galen jonglering, cirkuskonster och lekfull humor!
  • Duran & Mollan, som älskar att dansa, sjunga och leka melodifestivalen, bjuder på en fartfylld show med många låtar en kan hoppa & gympa till!
  • Kulturskolan Västerviks teaterelever visar “Spelet om Västervik”.
  • DanZvetts maskot Snurre kommer och dansar med er.
  • Träna cirkus med TRiX
    Vill du också lära dig akrobatik, att jonglera, gå på lina eller andra cirkuskonster? Cirkus är metoden – självförtroende, samarbetslust och kreativitet är målen. Cirkusen stimulerar dessutom fysiska färdigheter såsom motorik, koordination och koncentration. Välkomna att testa med TRiX.
Aktivitetstält

Ellie Hellström, Gamleby Kulturhus eldsjäl Jörgen Bergström tillsammans med pedagog och konstnär Kristina Allvin har hand om skapandetältet där ni bland annat får prova att ansiktsmåla er själva eller varandra, måla på en egen medhavd tröja eller annan textil som ni tröttnat på och gärna vill göra om till något roligare och därmed förlänga användningen av plagget.

Självklart kan ni också fika, äta och njuta av BåtsmansStugornas anpassade utbud under dagen.

Kom med oömma kläder efter väder. Här kommer ni umgås, underhållas, måla, dansa, klistra och njuta tillsammans.

Evenemanget är initierat- och aktivieterna planerade av 7åriga Ellie Hellström. Utvecklat i samverkan med Jessica, Jörgen och Kristina. Det arrangeras av Eventolot AB i samverkan med Båtsmansgränd och med stöd från Västerviks Kommun.

Varmt välkomna att fira in sommarlovet med oss!
Vänligen Ellie, Jessica, Jörgen, Kristina, Heidi & Tomas.

Här kan du läsa all praktisk info, schema osv

Evenemanget arrangeras med stöd från Västerviks Kommun, Västervik Framåt, Västerviks Bostads AB, ICA Maxi och i samverkan med Båtsmansstugorna och Gamleby Kulturhus
Logo Västervik
Gamleby Kulturhus är med och arrangerar Barnen på Båtsman 18 juni
Maxi ICA stormarknad sponsrar Barnen på Båtsman 18 juni