Alice Babs och Titti Sjöblom Västervik 28 juli

Alice  Babs – En Musikalisk resa.  Konsert, utställning & filmvisning

Kulbacken, Västervik
28 juli
13.00-19.00
Konsert: 14.00-15.00
Alice Babs – Mamma & Idol
med Titti Sjöblom och Ehrling Eliasson
Entré: 375kr – Barn 3-15 år 20kr

Välkommen till Folkfest på Kulbacken. Folkparksnostalgi, konsert med Titti Sjöblom & Ehrling Eliasson, filmvisning och utställning.

Kliv in i en värld av folkparksnostalgi och musik! Upplev en unik livekonsert där Titti Sjöblom och Ehrling Eliasson, tar dig med på en musikalisk resa i Alice Babs fotspår. Välkommen till en magisk eftermiddag fylld med kultur och underhållning. 
Arrangeras av Västerviks Museum i samverkan med Eventolot AB.

Vi slår upp portara kl. 13.00. Efter konserten finns gott om tid att uppleva jubileumsutställningen om superstjärnan, se den hyllade konsertfilmen Swingtime again, ta en fika, mingla med likasinnade och pröva lyckan i tombolan.

  • Entrén öppnar 13.00.
  • Fri placering i blandad möblering
  • Tillgänglighet: HWC finns inne på museet. Det går bra att köra upp på kulbacken för att släppa av personer med rörelsehinder. Några handikapparkeringar finns där också för dig med tillstånd. Har du några osyniga funktionsnedsättningar som gör att du kan behöva hjälp med något för att kunna komma, hör av dig i god tid så ser vi vad vi kan göra.
  • En ledsagare går in gratis, ledsagarintyg ska kunna uppvisas.
  • Du får gärna ta med egen stol/filt att sitta på på gräset.
  • Det är ok att ta med handväskor.
  • Fika , godis och varmkorv finns på området.
  • Egen vattenflaska är helt ok att ta med. Var extra noga med det om det är en varm sommardag.

  Titti Sjöblom och Erling Engström spelar i Västervik 28 juli

  Titti Sjöblom och Erling Eliasson konsertföreställning:

  Alice Babs Mamma & Idol inleder eftermiddagen på Kulbacken.

   

  Titti berättar:
  Idén till föreställningen ALICE BABS — Mamma & Idol fick Ehrling och jag 2004 när vi turnerade med mamma, i det som kom att bli hennes allra sista konsertframträdanden. Jag ville berätta om mina minnen från barndomen, om när vi sjöng tillsammans eller då jag stod i kulissen. Vi ville också påminna publiken om sånger många glömt att just Alice Babs lanserade, och också berätta bakgrunden till att några sånger ens spelades in.
  Att jag hade ”världens bästa mamma” visste jag ju redan som liten – men det var först i tonåren jag förstod att just MIN mamma, var en STOR IDOL…
  För tre år sedan var denna föreställning, som Ehrling och jag producerat, färdig att framföras första gången, ivrigt påhejade av mamma. Nu, ett antal föreställningar senare är det dags för turné och CD.
  — Tack för allt, Mamma!
  Titti